Gratis udbringning i Skagen | Gratis levering i Danmark | Levering 1-2 hverdage | 60 dages fortrydelsesret under Corona

Bytte / Retur

Hvilken fortrydelsesret har jeg?

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Boutique Dig & Mig. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din ordre.

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis din ordre bliver tilbageleveret i væsentligt samme stand, i original emballage, evt. skokasse og med hængemærker. Fortrydelsesretten bortfalder, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. I tilfælde af, at vi bestiller en vare specifikt til dig, er der ingen fortrydelsesret.

Hvordan returnerer/ombytter jeg min ordre eller får pengene retur?

Du sender din returordre til Boutique Dig & Mig. Når vi modtager din returordre og har kontrolleret at den lever op til reglerne for fortrydelsesretten, krediterer vi købesummen til det kort, som blev benyttet ved betaling. Det fremmer vores ekspediton betydeligt, hvis fyldestgørende informationer følger returordren som eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, kopi af evt. forestående korrespondance m.v. Hvis du ønsker at ombytte din ordre til en anden størrelse, skriver du på følgesedlen, hvilken størrelse du ønsker tilsendt. Så sender vi ordren til dig omkostningsfrit.

Du skal selv betale returneringsomkostninger. Vi modtager ikke pakker sendt til os pr. efterkrav.

Din returordre sendes til adressen:
Boutique Dig & Mig
Sct. Laurentii Vej 50
9990 Skagen
Danmark

Hvilken reklamationsret har jeg?

Når du handler hos Boutique Dig & Mig, har du 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadesforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden rimelig tid, efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden 2 måneder, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Hvis der er tale om en berettiget reklamation, så betaler vi også portoen for sende dig den nye varer du eventuelt måtte ønske dig. Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til os på vores adresse:

Boutique Dig & Mig
Sct. Laurentii Vej 50,
9990 Skagen
Danmark

Når du returnerer varen, bedes du angive en beskrivelse af fejlen. Bemærk - vi modtager ikke pakker tilsendt os pr. efterkrav eller andet. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.

Back to Top