Fri levering i Danmark ved køb over 500 DKK | Levering 1-2 hverdage | 14 dages fortrydelsesret

Om Boutique Dig & Mig

Den fysiske butik, Boutique Dig & Mig, har eksisteret i Skagen siden 1972 og i 2013 blev webshoppen etableret. Boutique Dig & Migs mission er at tilbyde de nyeste trends inden for mode, hvor vi sætter den modebevidste mand og kvinde i fokus ved at udbyde styles fra nogle af de mest anerkendte danske designerbrands som fx: Stine Goya, Bruuns Bazaar, Mads Nørgaard, Baum und Pferdgarten, Gestuz, Shoe the Bear og mange flere.

Boutique Dig & Mig ligger i hjertet af Skagen på Sct. Laurentii Vej. Den er ejet af Alice Pedersen, som har haft fornøjelsen af at opleve, hvordan modebranchen har udviklet sig gennem 4 årtier. Det bærer den fysiske butik præg af. Når du træder ind i butikken, vil du opleve, at den emmer af sjæl, historie og et stort kendskab til mode.

Alt hvad du finder på webshoppen, kan du også finde i butikken i Skagen og mere til. I butikken kan du dog både dufte, føle, prøve og blive inspireret på en anden måde end på webshoppen. Uanset om du handler i butikken eller på webshoppen, glæder vi os til at byde dig velkommen og yde en service af høj kvalitet. 


Adresse

Boutique Dig & Mig

Sct. Laurentii Vej 50

9990 Skagen

Telefon: (+45) 98 44 21 61

E-mail: info@digogmigskagen.dk

FIND OS HER

 

Åbningstider

Mandag-fredag: 10.00-17:30

Lørdag: 10:00-15:00

 

Back to Top