Gratis udbringning i Skagen | Gratis levering i Danmark | Levering 1-2 hverdage | 60 dages fortrydelsesret under Corona

FRAGTPRISER
Alle vores pakker sender vi med Post Danmark. Hvis du er i Danmark og handler for kr. 500 eller mere, så betaler boutique Dig & Mig forsendelsen og det bliver altså gratis for dig. Handler du for under kr. 500, så koster fragten fra kr. 34,65 alt efter pakkens størrelse og hvor den skal sendes hen. Vi betaler ikke fragt til udlandet.


ALT HVAD DU BEHØVER AT VIDE OM AT HANDLE HOS Boutique Dig & Mig
Her finder du alle oplysninger om at handle hos boutique Dig & Mig, og du finder desuden de salgs- og leveringsbetingelser, der er gældende for alle leverancer fra Boutique Dig & Mig.

Det er nemt og enkelt at handle via Internettet, og du kan læse om alle faser af købet. Handelsbetingelserne er nærmere beskrevet under punkterne:
- Generelt om køb hos Boutique Dig & Mig
- Betaling
- Levering
- Fortrydelsesret og bytteservice
- Reklamationsret
- Persondatapolitik
- Dine personlige oplysninger

Du kan naturligvis altid kontakte os, hvis du har spørgsmål til varer eller køb på nettet. Du kan enten ringe til os på telefon +45 9844 2161, eller du kan kontakte os via email til info@digogmigskagen.dk. Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. Uanset hvor på webshoppen du befinder dig, kan du altid se vores adresse og oplysninger nederst på siden.
 
GENERELT OM AT KØBE HOS Boutique Dig & Mig
Det er nemt og enkelt at købe på Internettet, og du bliver guidet igennem alle faser af købet. Alle aftaler indgås på dansk, og du kan frit handle uden login eller registrering, og du skal først opgive navn og adresse, når købet afsluttes.
Du kan bestille varer fra Boutique Dig & Mig på følgende måder:
- Via vores Online Shop
- Via e-mail
- Via telefonisk bestilling

Alle priser på websitet er angivet i danske kroner inkl. moms og andre afgifter. Priserne er ekskl. levering. Priserne på de enkelte varer fremgår af produktvisningssiderne under de enkelte katagorier.

Vi accepterer følgende kort, som du kan betale i Online Shoppen med:
Dankort og Visadankort samt Forbrugsforeningskort. Du er også velkommen til at handle og så betale via bankoverførsel.

Når du bestiller varer via vor website, skal du være opmærksom på vilkårene i afsnittene nedenfor.

BETALING
Hos Boutique Dig & Mig kan du betale via bankoverførsel obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Vælger du at betale med kort, skal du indtaste kortnummer, udløbsdato samt kontrolcifre, som er den 3-cifrede talkode, som findes i eller omkring underskriftsfeltet bag på kortet. Bemærk venligst, at det ikke er PIN-koden, der skal indtastes. Der kan betales med følgende kort: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, JCB, American Express.

Du kan også betale med ViaBill. Læs mere her

Betales med kreditkort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, som benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem.

Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Boutique Dig & Mig eller andre har mulighed for at læse dine data.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Boutique Dig & Mig. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.


LEVERING
Hvis du i Danmark handler for kr. 500 eller mere, så er forsendelse gratis. Hvis du handler for under kr. 500 så koster forsendelsen kr. 34,65 og op efter alt efter hvor pakken skal hen og hvor meget den vejer. Ve betaler ikke levering til udlandet.
Leveringstiden er typisk fra dag til dag. I enkelte tilfælde kan leveringstiden være op til 3 hverdage. Handler du lige op til en helligdag eller weekend, så kan der igen løbe ekstra leveringstid på.

Hvis varen er i restordre, eller der er andre leveringsvanskeligheder, vil du modtage oplysning via e-mail om, hvornår levering er mulig.

Boutique Dig & Mig kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos PostDanmark eller øvrige postleverandører, som vi benytter os af. Der tages endvidere forbehold for udsolgte varer, leveringssvigt, udskudt leveringstid hos Boutique Dig & Mig's leverandører samt force majeure.
Bestillinger der afgives lørdage, søndage og helligdage sendes på den første efterfølgende hverdag.


FORTRYDELSESRET OG BYTTESERVICE
Du har altid 14 dages fortrydelsesret når du handler hos Boutique Dig & Mig, undtagen hvis du bestiller produkter, som vi fremstiller specifikt og individuelt til dig. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale portoen for at sende varen retur og for at få en ny vare tilsendt. I sådanne tilfælde vil det koste kr. 49,- at få en ny vare tilsendt.

Har du fortrudt et køb, eller ønsker du at bytte, så skal du skal du sende din vare til:

Boutique Dig & Mig
Sct. Laurentii Vej 50, Skagen, Danmark

Det er vigtigt, at du sender din faktura samt kvittering for betaling med (eller skriver om du har betalt med kort, eller via netbank). Du kan også fortryde ved at nægte modtagelse af varen, når Postdanmark eller andre afleverer den.

Når du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen naturligvis til dig. Dette gøres typisk ved kreditering af betalingstransaktionen, eller overførsel til din bankkonto - når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsesretten.
Det er ikke et krav, det er dog en fordel og det fremmer vores ekspedition betydeligt, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, kopi af evt. forudgående korrespondance m.v.

Bemærk - vi modtager ikke pakker tilsendt os pr. efterkrav.
Ved køb af produkter hos os er den intakte originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi. Emballagen skal derfor altid sendes med retur for at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt.

REKLAMATIONSRET
Når du handler hos Boutique Dig & Mig, har du naturligvis 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadesforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid, efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden 2 måneder, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Hvis der er tale om en berettiget reklamation, så betaler vi også portoen for sende dig den nye vare du eventuelt måtte ønske dig. Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til os på vores adresse:
 
Boutique Dig & Mig
Sct. Laurentii Vej 50, Skagen, Danmark
 
Når du returnerer varen, bedes du angive en beskrivelse af fejlen. Bemærk - vi modtager ikke pakker tilsendt os pr. efterkrav eller andet. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.

DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER
For at du kan indgå en aftale med os via websitet, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
 
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Boutique Dig & Mig og opbevares i 5 år iht. krav fra bogføringsloven, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vor website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Kun ansatte hos Boutique Dig & Mig har adgang til de oplysninger, som registres om dig.

- Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
- Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
- Oplysninger afgivet til Boutique Dig & Mig videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen
personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Boutique Dig & Mig, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed, rettes til Boutique Dig & Mig via e-mail til info@digogmigskagen.dk Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. Denne emailadresse er beskyttet mod programmer, som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Der tages forbehold for tastefejl, prisfejl, tekniske fejl på webshoppen og udsolgte varer, leveringsvigt, udskudt leveringstid hos vores leverandører, force majeure, samt forsinkelser, som Boutique Dig & Mig ikke kan kontrollere og Boutique Dig & Mig kan derfor ikke gøres erstatningsansvarlig for disse.

RABATKODER
Er du medlem af vores kundeklub (du kan tilmelde dig på forsiden af www.digogmigskagen.dk) så vil du kunne modtage rabatkoder som er helt specielle for kundeklubben, eller for dig der er medlem på vores Facebook-side. For disse rabatter - som typisk er FØR-UDSALG - skal du vide, at rabatkoder typisk ikke er gældende for allerede nedsatte varer samt at disse FØR-UDSALG rabatter ikke kan kombineres med andre rabatter eller rabatkoder du eventuelt har, og ej heller kan kombineres med rabatkort som eksempelvis Forbrugsforeningskort og lignende. I disse tilfælde vil de blive slettet på din ordre, og du vil blive kontaktet af os på mail. I de tilfælde, at en rabatkode KAN kombineres med andre rabatter eller med rabatkort som Forbrugsforeningskort - da vil det stå tydeligt i den mail eller nyhedsbrev du modtager omkring rabatkoden. Er du i tvivl, så kan du altid ringe og spørge os på telefon +45 9844 2161 eller sende os en mail på info@digogmigskagen.dk Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Back to Top