...I feminine print

For at opsummere: Min garderobe består af sorte jeans, kulsorte t-shirts, cardigans og hvis det skal være vildt: et strejf af marineblåt. Det er så praktisk, for alting passer sammen - men det er også kedeligt!
Nu er det sådan, at hver morgen, når jeg kommer på arbejde, hænger der en fantastisk Gestuz-kimono med et print af pink blomster (pink, ladies and gentlemen!) og lokker mig. Den vil virkelig være et stort skridt ud af min comfort zone, og hvis jeg køber den, ved jeg, at den bliver brugt - sådan en smuk ting skal ud i verden og ikke bare hænge i mørket og længes efter kærlighed.

Gestuz kimono outfit
Gestuz kimono ELLERY 1.499 DKK, Cheap Monday jeans HIGH SPRAY 399,95 DKK, MbyM t-shirt NISHA 399,95 DKK, Redesigned by Dixie crossover taske 499 DKK


…og se lige, hvor fin den vil være til et sort outfit. That’s it, den kommer med hjem asap!
MBYM har i øvrigt også lavet nogle superfine og feminine print, både på toppe, bluser og kjoler - kan forestille mig, hvordan de kunne lyse op i min sorte garderobe. Find dem her.