Indrømmet: Jeg er ikke rigtig et festivalmenneske. Mudder, hårde liggeunderlag, og det at vågne ved at en fuld mand tisser op af dit telt? Pænt nej tak.
Men koncerterne, festen, og stemningen elsker jeg. Flere tusinde mennesker, der mødes med ét eneste formål, nemlig at have en fest og høre musik - det er da et fantastisk koncept.
Og så er der jo lige det, at folk altid skejer lidt mere ud. Man Danser lidt vildere, synger lidt højere, drikker lidt flere øl, og flirter lidt mere med ham fra nabolejren, end man ville gøre på en helt almindelig aften i byen.
Festivalfolket klæder sig også lidt mere flippet. Jeg er ret sikker på, at andelen af frynser, blomsterkranse og skøre accessories er højere på festival end på en almindelig onsdag eftermiddag. Man kan nærmest tale om en særlig festivalstil, der signalerer alt det, festivaler handler om: afslappet, fri og festlig.

Jeg argumenterer stadig med mig selv om, hvorvidt min kærlighed til fest og farver overgår min irritation over mudder og flere dage uden et bad. Men hvis festen vinder, er her 6 uundværlige styles, som kommer til at redde min festival.

klar til festival1. Gestuz ruskindsjakke 399 DKK - 2. Global Funk shorts EDISON VINTAGE 299,95 DKK - 3. Mads Nørgaard t-shirt TILTA 600 DKK 

4. BioNatura sandaler PELLE NABUK 550 DKK - 5. Re:Designed by Dixie solbriller TALU MIRROR 179 DKK - 6. PeleCheCoco taske ALANIS 1350 DKK

1. Ruskindsjakke fra Gestuz
Den perfekte ruskindsjakke - bare med super festivalegnede frynser (de kan lynes af, hvis du synes, at looket er lidt for vildt til hverdag). Frynserne giver jakken en hippievibe, som passer perfekt til fest og koncerter.

2. Denimshorts fra Global Funk
Denimshortsene er uundværlige og superpraktiske til festival. Afslappede og sommerlige og så kan de dresses op og ned. (Bedre end sommerkjolen, som garanterer pinlige snapshots post festival af dig, der flasher din booty i ren koncertglæde/fuldskab)

3. T-shirt fra Mads Nørgaard
Den klassiske t-shirt kommer man ikke udenom. T-shirten med skrå striber er cool og et lidt sjovt take på den klassiske Mads Nørgaard-t-shirt.

4. Sandaler fra BioNatura
Hvis du endnu ikke kender BioNatura, så skynd dig at finde et par. Så snart du får dem på, kan du mærke, at dine fødder vil elske dig for at købe dem. De er lavet, så de støtter dine fødder optimalt, de er virkelig bløde og så består de af allergivenlige materialer. Korkhælen passer også godt ind i retrolooket.

5. Solbriller fra Re:Designed by Dixie
Gode om dagen og absolut uundværlige dagen derpå!

6. Taske fra PeleCheCoco
Tasken fra PeleCheCoco er lavet af blødt genbrugslæder, der allerede har patina. Jeg er vild med, at tasken kan bruges som skuldertaske eller rygsæk. Så har du frie hænder til at stikke i vejret, når Macklemore spiller på Orange Scene.