Du skal aldrig sige aldrig
Kender du de der trends, som man har oplevet én gang, og som kommer tilbage i modebilledet igen? Jeg nævner i flæng: Jeans med brede ben, choker-halskæder (især dem, der skal forestille tatoveringer) og snøredetaljer. Jeg er én af dem, der har rullet med øjnene og forsvoret, at jeg nogensinde skulle komme i nærheden af nogen af førnævnte.

MEN… Den der enkle sorte kjole med snøre i halsen fra Gestuz er da ret fin.

Et af mine værste looks fra sluthalvfemserne er en langhåret strik i polyester (tænk masser af statisk elektricitet) med tilhørende plateausko, benvarmere og selvfølgelig: trompetbukser. Et look, som jeg ofte har tænkt på med krummede tæer. Men nu tager jeg mig selv i at tjekke mine yndlingswebshops for jeans med bootcut. Kombinationen med bevarmere og fake Buffalosko er droppet til fordel for et par flotte hæle, men alligevel.

Sådan havde jeg det også med H2O, for hvide tennissokker, klipklapper og campinghabit er bare et bøvet look, er det ikke?

Fra bøvet til cool
Nu er H2Os nye kollektion, Legacy, kommet på shoppen, og jeg må indrømme, at t-shirtsene med logo faktisk er ret fede. Klipklapperne kunne også være retrolækre med bare fødder og denimshorts. Og Bomberjakken er da supercool …Kan du mærke, hvor det bærer hen? Måske jeg bare må indrømme, at trends kommer og går og at man aldrig skal afskrive et look, for tyve år senere må man æde sine ord.

Forbered dig på selv at blive overrasket, når du ser de lækre billeder fra Legacykollektionen her

H2O legacy logo hvid

h2o legacy begge

H2O logo cap

Shop kollektionen her