Mit navn er Lene og jeg har arbejdet i fashion-og jeansbranchen i over 15 år, derfor vil jeg gerne dele lidt ud af mine erfaringer i form af ideer, tendenser og bare lidt gode fif til din garderobe - håber du kan bruge noget af det!

Dark denim

Først et mindre opråb fra mig: Jeg vil have sommer!! Men når man nu ikke lige kan få det, kan man jo glæde sig over, at man allerede nu kan tage hul på et af efterårets store tendenser - Dark Blue Denim - et helt uvasket look på jeans og andet denim tilbehør - og hvorfor ikke sætte det sammen med den klassiske stripe bluse, som altid ser stilfuldt, klassisk og cool ud og som passer sig til enhver lejlighed - sommer og efterår. Et af mine bedste bud på hvad der skal ligge som en basis beklædning i enhver kvindes tøj-skab selvfølgelig sammen med et par helt mørke-blå jeans. !

De store klassiske skuespillere som Audrey Hepburn, Marilyn Monroe og Brigitte Bardot viser her hvor nemt det er, at være Classic & Cool.

Brigitte BardotAudrey Hepburn, Marilyn Monroe og Brigitte

Her er link til nogle af de brands der er allerbedst til at give dette look:

Mads Nørgaard stribet bluse-

http://www.digogmigskagen.dk/bzr-troje-lullis.html

Mads Nørgaard nederdel Stelly-